Editie 2022

Hits: 52

Beste schuttersvrienden en -vriendinnen,

 

De dertigste editie van het Zwitsers Veldschieten in Nederland zit erop. Hoewel iets minder druk dan voorgaande jaren is het een bijzonder geslaagd evenement geweest waarbij door een aantal schutters hoge scores zijn geschoten.

Het was fijn om, na drie jaar, een aantal ‘oude’ bekenden terug te zien. Het was ook prettig te zien dat nieuwe en zelfs wat jongere schutters de weg naar het Zwitsers Veldschieten hebben weten te vinden.

In het weekend van 25 en 27 november hebben we, behalve schutters uit Nederland, ook schutters uit Zwitserland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland mogen begroeten.

Wij als organisatie hebben genoten van het enthousiasme waarmee alle deelnemers aan de wedstrijden hebben meegedaan. Heb je, net als wij, genoten, zegt het voort. Wellicht is bij de volgende editie de zondag ook weer goed gevuld. Heb je punten waarop we het beter kunnen doen dan horen we dat graag.

Wij willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan de wedstrijd. Een bijzonder dank je wel aan alle schutters van buiten Nederland, die de moeite hebben genomen om de reis naar Dongen te ondernemen.

Een bijzonder dank je wel is er ook voor Ralph Bertram, die zo vriendelijk was om zaterdag een deel van zijn verzameling Zwitserse geweren ten toon te stellen.

Eind November 2023, bij leven en welzijn, organiseren we de 31e editie. We hopen jullie dan allemaal opnieuw te mogen ontvangen in Dongen.

 

Bestuur SV Gilze-Rijen

Team Zwitsers Veldschieten

Rate this article 0 Vote
HH

Hubert Huijbregts

  • Male