Inschrijven voor een wedstrijd

Hits: 76

Voor schutters die in voorgaande jaren al één keer - of misschien wel meerdere keren - hebben deelgenomen aan de wedstijd zal de inschrijving anders zijn. Voorheen kon je inschrijven door je via een e-mail aan te melden. Vanaf nu schrijf je je in via deze website.

Vanaf deze editie vragen we je ook vooraf te betalen via een bankoverschrijving. Let op, je inschrijving voor de wedstrijd is pas definitief na ontvangst van de betaling. Wanneer je na 3 dagen na je inschrijving nog niet betaald hebt wordt je inschrijving geannuleerd. Je krijgt hiervan een melding. Je kunt je dan natuurlijk weer inschrijven voor de wedstrijd maar de kans is groot dat het door jou gekozen tijdstip dan niet meer beschikbaar is.

Om je in te schrijven voor de wedstrijd moet je geregistreerd zijn op deze website. Om je te registreren klik je onder het knopje 'Inloggen' op 'Registreer->'. Vul het formulier in en klik kop 'Registreren'. Je ontvangt nu een e-mail om je registratie te bevestigen. Klik op de link in deze e-mail. Nu kan je je voor de wedstrijden inschrijven.

Je kunt je inschrijven voor de pistoolwedstrijd en/of  voor de geweerwedstrijd. Inschrijven doe je door bovenaan de pagina in het menu te klikken op 'INSCHRIJVEN VOOR PISTOOL' of 'INSCHRIJVEN VOOR GEWEER'. Je komt dan op verschillende pagina's waar je een dag en een tijd kiest. Heb je een dag/tijd gekozen dan zie je rechts-bovenaan een groene knop 'Reserveren'. Bedenk goed op welke tijd je de wedstrijd(en) wilt schieten. Een eenmaal gemaakte reservering is niet eenvoudig te wijzigen. Zeker niet wanneer de wedstrijden 'vol' beginnen te raken.

Heb je geen eigen wapen dan kun je ook een pistool of geweer reserveren om de wedstrijd te schieten. Bij het wapen wordt fabrieksmunitie geleverd. Je mag alleen deze munitie in onze wapens gebruiken. Let wel, zonder geldig verlof kan je niet meedoen. Zorg dan ook dat je te allen tijde je verlof bij je hebt. Heb je geen verlof (bij je) dan kan je geen wedstrijd schieten. Jouw betaling wordt in dit geval niet gerestitueerd. 

Deelnemen aan een wedstrijd kost je € 15,00. Wanneer je zowel de geweer- als de pistoolwedstrijd schiet, betaal je niet € 30,00 maar € 25,00 voor de twee wedstrijden. Bij het voltooien van de reservering kun je coupon code "Pistool+Geweer" invullen. Er wordt dan een korting van € 5,00 toegepast.

Nadat je jouw reserveringen hebt bevestigd ontvang je e-mail met de bevestiging van jouw inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres. In deze e-mail staan jouw gegevens, nog wat informatie en het bankrekeningnummer voor het overschrijven van de kosten voor deelname aan de wedstrijd/wedstrijden.

We werken met bankoverschrijvingen, zorg er dus voor dat je het juiste bedrag overmaakt. De kosten voor de door jou geregistreerde wedstrijden en (indien nodig) leenwapens (met fabrieksmunitie) staan in de bevestigingsemail. Vergeet ook niet het ordernummer te vermelden, dat maakt de administratie voor ons een stuk gemakkelijker.

Voor deelnemers buiten de eurozone (het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland) maken we een uitzondering vanwege de (hoge) kosten die banken rekenen voor overschrijvingen van de lokale valuta naar de euro. Deze deelnemers kunnen op de dag van de wedstrijd contant betalen.

Mocht door wat voor reden dan ook de wedstrijd niet doorgaan, het COVID-19 virus is nog niet weg, dan worden jullie inschrijfgelden natuurlijk weer teruggestort. Dit geldt ook voor buitenlandse schutters wanneer de wedstrijd wel doorgaat maar wanneer je door regels van jouw overheid niet zou mogen reizen.

Rate this article 0 Vote
HH

Hubert Huijbregts

  • Male